Sigdal

Sigdal Kjøkken Favn Nøtt og Line Korn

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 70 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Sigdals designfilosofi

Kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun plassen for å lage mat. Det må gi form for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig. Med ved siden av å være husets hjerte, egner det seg også utmerket til sosiale stunder i gode venners lag.

Fabrikk

Fabrikken vår har 160 ansatte og ligger i hjertet av Sigdal kommune, en kommune med 3500 innbyggere. A fabrikken har eksistert siden 1950 er spesielt. Det sier seg selv at det blir sterke bånd mellom bedriften og kommunen.

Vi er stolte over fabrikken vår og alle de flotte Sigdal-kjøkken som blir levert til våre kunder.

Les hele historien her


Uansett hva slags stil du har, vil du finne kjøkkenet som passer deg hos Sigdal.

Se alle våre kjøkkenmodeller her: https://www.sigdal.com/kjokken/kjokkenmodeller-ny/

 

Sigdal Stilleben

Finn din kjøkkenmodell

Vi har et stor sortiment kjøkken, hvilket passer deg best? Test vårt inspirasjonsverktøy hvor du kan bytte kjøkkenmodell, farge på fronter, vegg, gulv og blandebatteri/vask. 

Test vårt designverktøy

Fra lite og lukket til stort og luftig

Eikestruktur, masse benkeplass og duse beige toner. Dette kjøkkenet beskrives best som åpent og luftig, men lunt på samme tid. Her trives Ellen og Helge Bjerke, som har en litt annerledes historie om veien til nytt kjøkken.

Les historien her: https://www.sigdal.com/inspirasjon/hjemme-hos/hjemme-hos-i-moss/

 

Sigdal - Eikestruktur, masse benkeplass og duse beige toner

Det svarte drømmekjøkkenet

Da Michelle og Bjørn Ivar skulle kjøpe kjøkken var det pandemi og lockdown. Bak munnbind fikk de se kjøkkenprøver på parkeringsplassen utenfor Studio Sigdal på Lørenskog. Allikevel har kjøkkenet blitt alt de drømte om.

Les historien her: https://www.sigdal.com/inspirasjon/hjemme-hos/det-sorte-kjokkenet/

 

Sigdal Kjøkken - svart kjøkken

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.